slogan2

Laatste nieuws

Corona en thuiswerken

Waar thuiswerken veelal als een luxe werd gezien , is het in deze periode helaas een noodzaak geworden. Niet alleen veilig toegang tot de bestanden en e-mail is nodig, maar ook onderlinge communicatie tussen collega’s is een vereiste. En hoe blijft het bedrijf telefonisch bereikbaar als iedereen thuis werkt? Dit zijn maar enkele uitdagingen waar velen voor staan.

Inventage biedt diverse oplossingen zoals Microsoft Teams en Cloud telefonie, welke snel te implementeren zijn. (Video)bellen, teamvergaderingen, bestanden delen zijn maar enkele mogelijkheden en zijn beschikbaar op PC, tablet en mobiel.

Bel of stuur een e-mail, we informeren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Introductie Microsoft Edge Chromium webbrowser

Microsoft is begonnen met de uitrol van zijn vernieuwde browser Edge, nu gebaseerd op Chromium. Google Chrome maakt gebruik van dezelfde engine.
De nieuwe versie van Edge wordt vanaf vandaag automatisch geïnstalleerd via Windows Update op bijgewerkte versies van Windows 10.

Wij zijn er klaar voor, U ook?
Er wordt door ons al enige tijd uitgebreid getest met deze vernieuwde browser. We hebben een basispakket samengesteld met (beveiligings)instellingen, welke door diverse security-teams worden aangeraden. Deze instellingen zijn onder ander gericht op het beschermen tegen phishing en diverse vormen van malware. Dit basispakket kan uiteraard in overleg met u worden aangepast voor uw organisatie.

 Meer weten? Neem contact met ons op.

 

Introductie Managed CloudApps

Cloud diensten als Office 365 en Google Apps worden steeds populairder. De aanbieder van de Cloud dienst onderhoud de techniek en U betaald naar gebruik. Maar wie controleert het gebruik? Kunt u bijvoorbeeld kosten besparen door licenties welke niet in gebruik zijn af te stoten? Nu wel! Inventage biedt “Managed CloudApps (Office 365 / Google Apps)”.

Lees meer...

Introductie ICT klantenmap

Inventage introduceert de ICT Klanten-map. Indien u met Inventage een onderhoudsovereenkomst bent aangegaan ontvangt u een (digitale) klanten-map. De map zal worden voorzien van alle informatie welke bij ons bekend is met betrekking op uw ICT omgeving.

Alle informatie is op een plek te vinden met als voordeel een duidelijk, snel en actueel overzicht. In het geval van calamiteiten is alle benodigde informatie snel beschikbaar.

Meer info

Managed Antivirus met verbeterde bescherming tegen malware

De nieuwste versie van Managed Antivirus is nu uitgebreid met de optie om malware te verwijderen. Al gebruiker van Managed Antivirus? De verbeteringen worden binnenkort automatisch beschikbaar gesteld!

Laatste Tweets

Behoud zelf controle over de #Office365 back-up en archivering met IT's (Online) Mail Back-up.
Toon / verberg nu zelf velden in formulieren op #website op basis van condities met nieuwe versie van #contentmanagement formulieren...
Harddisk vervangen na melding van #ICT #monitoring. Klant heeft niets gemerkt van defect.
Laatste dagen veel datalekken in het nieuws. Toch maar eens bij Inventage informeren voor #ICT #onderhoud?

Nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi

Laatste nieuws

 • Corona en thuiswerken +

  Waar thuiswerken veelal als een luxe werd gezien , is het in deze periode helaas een noodzaak geworden. Niet alleen veilig Meer info
 • Introductie Microsoft Edge Chromium webbrowser +

  Microsoft is begonnen met de uitrol van zijn vernieuwde browser Edge, nu gebaseerd op Chromium. Google Chrome maakt gebruik van Meer info
 • Microsoft gaat zijn Edge-browser voorzien van Chromium-engine +

  Volgens berichtgeving van Microsoft zal de Edge webbrowser worden voorzien van dezelfde motor als Google Chrome (Chromium, de open source Meer info
 • Introductie Managed CloudApps +

  Cloud diensten als Office 365 en Google Apps worden steeds populairder. De aanbieder van de Cloud dienst onderhoud de techniek Meer info
 • Introductie ICT klantenmap +

  Inventage introduceert de ICT Klanten-map. Indien u met Inventage een onderhoudsovereenkomst bent aangegaan ontvangt u een (digitale) klanten-map. De map Meer info
 • 1
 • 2
 • 3

ICT Waarborg